Kumpen

Corebusiness

We bouwen, doen aan infrastructuurwerken, passen renovatietechnieken toe, hebben een activiteit vastgoedontwikkeling en boren tunnels. Kennis en competentie ontmoeten elkaar in enthousiaste teams die samen het landschap van morgen mee vormgeven. Bij Kumpen willen we de brug met de volgende generaties bouwen. 

BIM Expertise

Kumpen is in 2014 gestart met hun BIM-implementatie en heeft sinds 2015 een eigen BIM-cel die lopende projecten ondersteunt en volop nieuwe toepassingen ontwikkelt. Tegen eind 2017 wil Kumpen volledig BIM-matuur zijn op alle vlakken: in ontwerp- en uitvoeringsfase inclusief het aanleveren van een bruikbaar as built- en onderhoudsmodel. Bij ons staat BIM voor een nieuwe samenwerkingsvorm die op openheid en vertrouwen gebaseerd is. De bereidheid om kennis te delen in plaats van af te schermen is hierin ook essentieel. Hierdoor kunnen wij samen ons gemeenschappelijk doel verwezenlijken: een project afleveren met maximale waarde voor de klant.

BIM-tip

Starten met BIM is de snelst renderende investering die je vandaag kan doen. Het spaart je tijd, zorgt voor minder ruis op informatiestromen en zet op alle vlakken aan tot verbetering. En last but not least: kies voor ‘Open BIM’.

Casestudy's

Artikels op BIMtonic

Interessante artikels