Wienerberger

De texturen kunnen direct in het 3D-ontwerp geladen worden.
Men kan geveltexturen creëren met aangepast metselwerkverband, gewenste voegdikte en voegkleur.

Corebusiness

Wereldwijd staan de natuurlijke bouwmaterialen en oplossingen van Wienerberger voor esthetiek, comfort, veiligheid en vooral ook duurzaamheid. De binnenmuurstenen, kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers worden op de markt gebracht onder de gekende merknamen Porotherm, Koramic, Terca en Desimpel. De natuurlijke kleiproducten van Wienerberger worden aangeboden in een rijke variatie, zodat elke architectuur tot haar recht komt en een harmonieus geheel vormt.

BIM Expertise

Wienerberger zette zijn eerste stappen in de BIM-wereld met de lancering van de online BIM/textuurgenerator. Dankzij deze generator is het mogelijk te BIM-modelleren met de gevelstenen en kleiklinkers die in het project worden gebruikt én hierbij meteen te beschikken over correcte technische en visuele informatie over die keramische producten. Wienerberger wil nog verder gaan en investeert heden in nieuwe ontwikkelingen om een trouwe partner te zijn binnen het BIM-proces. Elke binnenkomende BIM-vraag wordt dan ook met de nodige service beantwoord.

BIM-tip

Maak gebruik van de bibliotheken die producenten u aanleveren. Deze bibliotheken zijn met de nodige zorg ontwikkeld. Het gebruik bespaart u niet alleen tijd, maar vermindert tevens de foutenlast. Ook dragen deze bibliotheken bij tot de volledigheid van het model als technische informatiedrager.

Casestudy's

Artikels op BIMtonic

Interessante artikels