Mathieu Gijbels

Corebusiness

Nv Mathieu Gijbels is een ‘voordenkend’ aannemersbedrijf uit Opglabbeek gespecialiseerd in bedrijfs- en kantoorbouw. Klantentevredenheid en een levenslange relatie met de klant staan voorop. Voor iedere bouwbehoefte heeft Mathieu Gijbels een oplossing. Van nieuwbouw, renovatie tot en met service en onderhoud. In 2015 realiseerde het bedrijf met zo’n 300 medewerkers een omzet van 75 miljoen euro. Mathieu Gijbels nv heeft zijn hoofdkantoor in Opglabbeek, een tweede zetel in Gent en een kantoor in Nijvel.

BIM Expertise

De Gijbels-strategie is “Groeien door aan ieder van onze klanten een superieure beleving te bezorgen, gestoeld op kennis, creativiteit bij het zoeken naar oplossingen en een voor de klant zorgeloze uitvoering en waarvoor we de beste mensen uit de bouwsector nodig hebben, de voordenkers. “
BIM vertaalt zich in een samenwerkingsmodel. Mensen uit verschillende disciplines werken continu samen aan het virtuele bouwmodel. Iedereen kan zijn inbreng in het project in een vroeg stadium toevoegen. BIM biedt tevens ondersteuning aan de klant, en dit gedurende de hele levenscyclus van het gebouw.

“Bim ondersteunt de zorgeloze optimale bouwbeleving van onze klanten.”

BIM-tip

Zelfs al is niet iedereen in het bouwproces vandaag overtuigd van of klaar voor BIM, start ermee, want je doet er jezelf, je klant en de architect een plezier mee.

Casestudy's

Artikels op BIMtonic

Interessante artikels