Design Express

N2M Architekten
Harmonic + Masson & Associés
Paläon Research & Experience Center - Holzer Kobler Architekturen
Scott Headquarters - IttenBrechbühl
National Veterans Memorial and Museum - Allied Works Architecture

Corebusiness

Op zoek naar de perfecte softwarepartner voor je BIM-projecten? Je workflow stroomlijnen, je ontwerpproces verbeteren en je tekenplezier vergroten: met Vectorworks Architectuur kan het allemaal. Deze krachtige software-oplossing ondersteunt jouw creatief proces in plaats van het te vervangen. Van 2D en 3D tot BIM in al zijn facetten: Vectorworks helpt je visie te realiseren. Bij Design Express, officiële verdeler van deze populaire CAD/BIM-software, kan je steeds terecht voor professioneel advies voor en door ontwerpers.

BIM Expertise

Zoals alle producten van de Nemetschek-groep is Vectorworks volledig gebaseerd op het Open BIM-principe. Als een van de eerste softwarepakketten in de markt is Vectorworks gecertificeerd voor IFC4. In tegenstelling tot andere partijen op de markt combineert Vectorworks de volledige workflow van de architect in één enkel programma. Dit omvat niet alleen de geijkte BIM-tools en -uitwisselingen, maar ook flexibel 2D, high-end-grafiek, performante 3D-modeling dankzij de Siemens Parasolid-motor, meetstaten, energiesimulaties, visualisaties en animaties, visual scripting en meer. Om de overgang naar BIM te vergemakkelijken begeleidt Design Express de Vectorworks-gebruiker stap voor stap in zijn leerproces.

BIM-tip

Natuurlijk kan je een spijker in de muur slaan met een schroevendraaier, maar toch is een hamer de betere keuze. Hetzelfde principe geldt voor BIM-software: wat voor de ene professional werkt, doet dat niet automatisch voor de andere. Kies zelf wat de beste software voor jou is, en laat je niet overbluffen door de mening van anderen.

Artikels op BIMtonic

Interessante artikels