Reynaers Aluminium

Corebusiness

Reynaers Aluminium ontwikkelt innovatieve en duurzame toepassingen voor de constructie van ramen en deuren, gordijngevels, zonwering en veranda’s en schenkt hierbij heel veel aandacht aan comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie.

Reynaers Aluminium biedt zowel standaardoplossingen als maatwerk voor zowel particuliere als commerciële en industriële projecten. Reynaers ontpopt zich als waardevolle partner voor architecten, fabrikanten en installateurs, investeerders en bouwheren.
Reynaers Aluminium bestaat meer dan 50 jaar, telt 2000 medewerkers en is actief in meer dan 70 landen.

BIM Expertise

Reynaers Aluminium startte enkele jaren geleden met de ontwikkeling van BIM-modellen en vult zijn bibliotheek steeds verder aan met alle relevante producten. De modellen worden zowel aangeboden via de eigen website als via het publieke platform Bimobjects.

Reynaers Aluminium ontwikkelde bovendien een eigen unieke tool om BIM-modellen tijdens het bouwproces te verrijken in interactie met alle betrokken partijen. Zo kunnen alle processen van ontwerp tot uitvoering volledig op elkaar worden afgestemd.

BIM-tip

‘Bimmen’ is een werkwoord. Van start gaan, doen, leren en systematisch uitbreiden en verfijnen is de methodiek.

Casestudy's

Artikels op BIMtonic