Construsoft

Corebusiness

Construsoft ondersteunt al 20 jaar de bouw met oplossingen voor engineering, calculeren, planning, productie en uitvoering. Als experts in software voor virtueel bouwen en als partner van Trimble Buildings ondersteunen we lokaal veel architecten, aannemers, ingenieurs en onderaannemers bij de implementatie en methodiek van CAD en BIM. Wij ondersteunen de bouwsector met de Open-BIMgedachte en de beste digitale gereedschappen voor ontwerp, engineering, productie, plannen en calculatie voor staal, beton, hout (HSB) en (prefab)beton.

BIM Expertise

Met ruim 20 jaar ervaring in CAD en BIM ondersteunt Construsoft in ruim 30 landen ondernemingen in de bouw bij de implementatie van software en de diverse processen. We combineren de kennis, ervaring en innovatie van onze experts in het vakgebied met softwareoplossingen, waardoor onze klanten tijd, kosten en arbeid besparen en de concurrentievoordelen van BIM ten volle kunnen uitspelen. Zowel op project- als op bedrijfsniveau kennen we de uitdagingen van BIM en bieden we bouwbedrijven efficiënte ondersteuning en passende softwareoplossingen.

BIM-tip

Wacht niet met de implementatie van BIM, het is nú tijd om te beginnen. Kies het juiste gereedschap voor je werk en kies niet wat andere kiezen. Naar de beroemde quote van Rob Siltanen: “The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.”

Casestudy's

Artikels op BIMtonic

Interessante artikels